sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesä!!! On tää vaan niin mukavaa aikaa. Lapset kesälaitumella, mennään ja tullaan koko ajan. Melkoista menoa mutta silti niin mahtavaa. Näin kun vapaillaan niin kelloa ei tarvita," yötä" ja pimeyttäkään ei tule.
Luonto alkaa olla kauneimmillaan, kaikki alkaa puhjeta kukkaan!! Voi kun tätä lämpöä riittäisi koko kesäksi, tää viikko on ollut niin lämmin melkeinpä kuuma!! Lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille blogissani vieraileville!!

Omenapuut kukassa, kaunista!!

Osku posku! ;)

Tämä katti osaa nauttia kesästä ja lämmöstä!
Nyt ymmärrän sanonnan: että on kun kissanpäivät.. Ruokaansakaan ei tarvitse itse "valmistaa"...

Kyllä siinä nyt niin kävi... että Elman turkki hiukan lyheni..
On se niin työläs pitää aivan pitkänä! Jos totta puhutaan niin onhan tällanen lyhennetty versio paljon kauniimpikin. Helppoa myös koiralle, ku ei koko ajan tarvii olla "nypittävänä"...
Niin ja sitten ilmeisesti sillä on jotain valeraskauden oireita. Ei syö oikein mitään, Haukahtelee herkemmin(tuntuu välillä että näkee jotain pieniä vihreitä miehiä ;)) Onneksi se on ohimenevää.
Elma sai punkki suojankin muutama päivä sitten. Pitkän miettimisen jälkeen päädyin laittaa expot merkkistä punkkisuojaa. Olen kuullut että pitäis olla aika varma suoja. Ei tarvii sitte ressata että  se tuo punkkeja sisälle..

Lumipalloheisi kukkii jo.. ihania pallloja.

1 kommentti:

  1. Oi että kun teillä näyttää kauniilta!!! Aivan silmä lepää noissa kuvissa! Elma on paljon suloisemman näköinen lyhyessä kuosissaan:) Voi ku meinaa iskeä koti-ikävää... No edessä pitkä loma, sitten nähdään viimeistään!!!! Paljon terkkuja!! Jaana

    VastaaPoista