keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Olkkaria!






Tässä se on todellinen aarre...sen hankkimisessa meni kahdeksan vuotta. Esikoinen oli vauvana varsin itkuinen, silloin ajattelin että keinussa olisi mukavaa tuudittaa lasta. Mutta eipä tullut hankittua. Sen jälkeen syntyi toinen poika ja tyttökin. Tyttö oli noin vuoden vanha.. eli ei olla lapsia tässä  keinussa keinutettu uneen. Keinu on kyllä vanha, ei tiedä mitä kaikkea tarinaa se kantaa sisällään. ;) Pieni keinu on käsityönä tehty, meille se tuli käsittelemättömänä. En edes muista minkä maalin siihen päälle vedin. Tyynynpäällisen olen itse väkertänyt. Päällisiä vaihtelen melko usein, niillä saa helposti  ja edullisesti erilaista ilmettä sisutukseen. 


Vanhan puusohvan löysin kerran kirpparilta.
Siinä oli neljä maalikerrosta, ne otin kuumailmapuhaltimella  ja hiomalla pois, oli muuten ihan järjettömän kova työ. valkoinen maali pintaan ja se oli siinä. Kyllä vaiva kannatti, tykkään edelleen..siinä se "tököttää" omalla paikallaan olkkarissa.

Sohvapöytä on myös kirpparilöytö, en tiiä miltä luvulta kyseinen kapistus on, mutta vanha kuitenkin.  Tää pöytä, keinut ja puusohva on sellasia mitkä on meillä varmaan vielä kahdenkymmenenkin vuoden päästä. suosikki kalusteita siis.;)

1 kommentti:

  1. Ja ovat ainakin minunkin emännän mieleen, sopivat hyvin teidän talon tyyliin ja ovat muutenkin mukavia :)

    VastaaPoista